Kosovo 2.0 - Shtjellimi i çështjeve thelbësore

Podkasti i fundit

Podcast: Pasojat e luftës në trashëgiminë kulturore

Nora Weller flet për trashëgiminë e errët, memorializimin dhe Manastirin e Deçanit.

00:00 00:00

video

Pse darka juaj kushton më shtrenjtë?

Zgjedhjet lokale: numrat dhe trendet

Pyjet e Kosovës po vdesin më shpejt nga [...]

Paga minimale në Kosovë: Pse kaq e ulët?

REKOMANDOJMË

Në thelb

Nga

Me rrnu n’katun